• Nou
Casca CAIRN Orbit Visor - Mat White

Casca CAIRN Orbit Visor - Mat White

06066900154-56
Ultimele produse in stoc
449,00 lei
cu TVA Livrare 1-3 zile lucratoare

Casca schi/snowboard, confortabila si ultra-rezistenta pentru maxima siguranta.

CAIRN este o marca frantuzeasca de casti, ochelari, protectii si textile pentru sporturile de iarna. In 20 de ani s-a impus in Franta si in multe alte tari ca o marca de referinta cu un raport calitate pret foarte bun.

Marime Casca (cm)
  • 54/56
  • 57/58

 

Conceputa pentru a răspunde nevoilor schiorilor obișnuiți, această cască de schi cu vizor se remarcă prin robustețe și rezistență, garantând o durabilitate sporită chiar și în cele mai solicitante condiții de pe munte. Echipat cu tehnologia V-FIT, ORBIT VISOR asigura o potrivire optima pe fiecare cap, oferind astfel siguranta maxima la coborarea pe pante.

În ceea ce privește designul, ORBIT VISOR este netedă și elegantă, este alegerea ideală pentru cei care doresc să îmbine stilul și funcționalitatea în timpul escapadelor lor înzăpezite.

În sfârșit, punctul forte care vă va atrage fără îndoială: raportul calitate-preț. Foarte accesibil, acest set cu cască este accesibil tuturor, fie că sunt începători sau experți, permițând tuturor să beneficieze de un produs de înaltă calitate, fără a pierde banii.

Destinat tuturor iubitorilor de munte, indiferent dacă sunt începători sau experimentați,ORBIT VISOR este însoțitorul ideal pentru aventurile înzăpezite pline de stil și confort. Imbarcați-vă într-o experiență de schi de neegalat!

Pentru a avea acces la oferta de revanzare, va rugam sa ne contactati telefonic pentru inregistrare.

Culoare
Alb

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat de asemenea:

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat de asemenea:

Produs adaugat la favorite
Produs adaugat pentru comparare