Manusi CAIRN Neige 2 W CTex - White
Manusi CAIRN Neige 2 W CTex - White
  • Nou
Manusi CAIRN Neige 2 W CTex - White
Manusi CAIRN Neige 2 W CTex - White

Manusi CAIRN Neige 2 W CTex - White

04942351017
Ultimele produse in stoc
249,00 lei
cu TVA Livrare 1-3 zile lucratoare

Manusi Schi/Snowboard impermeabile pentru femei. Tehnologie Ctex. Manusa feminina cu un stil vintage inspirat din know-how istoric.

Marime
  • 6
  • 6.5
  • 7
  • 7.5
  • 8
  • 8.5

 

NEIGE 2 W C-TEX sunt realizate pentru utilizare regulată, oferind protecție optimă în condiții variate. Datorită tehnologiei Primaloft și sistemului C-TEX, aceste mănuși asigură o izolare termică excepțională, permițând în același timp o respirabilitate maximă. Acest lucru vă va menține cald fără a compromite reglarea umidității.

Siguranța este esențială la munte, motiv pentru care aceste mănuși sunt echipate cu o lesă integrată. Prin urmare, poți fi sigur că nu îți pierzi niciodată mănușile, chiar și în cele mai intense momente. Cureaua de strângere de la încheietura mâinii asigură o potrivire personalizată pentru a preveni orice infiltrare a zăpezii și pentru a menține o protecție optimă.

Materialul flexibil si rezistent folosit in designul NEIGE 2 W C-TEX garanteaza libertate totala de miscare, rezistand in acelasi timp la rigorile mediului inconjurator. Manșetele adaugă un strat suplimentar de căldură și protecție, permițându-vă să vă bucurați pe deplin de fiecare coborâre cu liniște deplină.

Detaliile sale vintage la modă nu trec neobservate.

Căptuşeală: Poliester 100%

Palma: PU

Material Izolatie: Ctex

Pentru a avea acces la oferta de revanzare, va rugam sa ne contactati telefonic pentru inregistrare.

Produs adaugat la favorite
Produs adaugat pentru comparare