• Nou
Ochelari de Schi CAIRN Gravity - Mat...
Ochelari de Schi CAIRN Gravity - Mat...

Ochelari de Schi CAIRN Gravity - Mat Black Gold - L - 2 Lentile Schimbabile

0580672SP3221TU
Ultimele produse in stoc
699,00 lei
cu TVA Livrare 1-3 zile lucratoare

Cufunda-te in inima muntelui cu masca magnetica esentiala. Cuprinde o lentila S3 si o lentila S1, prinse magnetic pe rama, care se pot schimba fara a da jos ochelarii, in functie de vreme.

 

Rezultatul expertizei noastre și dedicată schiorilor experimentați, masca GRAVITY este un rezumat al tehnologiei avansate. Datorită tehnologiei magnetice inovatoare, schimbarea lentilelor este un joc de copii, permițând schiorilor să își adapteze rapid vederea la condițiile în schimbare. Astfel, fiecare mască vine cu două ecrane de categorii diferite: categoria 1 și categoria 3, oferind astfel o adaptabilitate fără precedent.

Viziunea panoramică a GRAVITY elimină punctele moarte, iar câmpul său vizual foarte larg vă asigură că nu veți rata niciun detaliu montan. Având o formă sferică, această mască se potrivește perfect cu conturul feței, minimizând distorsiunile și oferind o claritate vizuală excepțională.

Dar GRAVITY nu este doar sinonim cu performanța, este și un obiect de stil. Designul său elegant și modern iese în evidență pe pârtii, făcând din fiecare schior un adevărat simbol al muntelui.

Produs adaugat la favorite
Produs adaugat pentru comparare