Robot Reichmann SF-1

Robot Reichmann SF-1

1079509

Reichmann SF-1 este un robot de șlefuire de o abilitate de neegalat și a fost conceput pentru a ține pasul cu magazinele de închirieri schiuri cu volum mai mare de astăzi. Mai ales sistemul de alimentare cu circulație nou dezvoltat și brevetat, care permite combinarea unei prelucrări rapide și ușoare a schiurilor. Eficiența maximă și confortul de funcționare extraordinar sunt garantate de sistemul unic de paternoster cu intrare și ieșire în perechi. Datorită măcinării de bază ajustate individual, marginilor reglate HQT, precum și ceară perfectă a fiecărui schi, putem garanta fiecărui sportiv de sport de iarnă cea mai mare siguranță și distracție!

 

SISTEM PATERNOSTER

Sistemul unic de paternoster cu intrare și ieșire în perechi permite cea mai mare eficiență și un confort de operare extraordinar. Clienții noștri au confirmat că robotul de serviciu atinge o capacitate de 82 de perechi de schiuri „gata de schi” și uscate pe oră la cea mai înaltă calitate. Intrarea schiurilor, independent de formă sau lungime, asigură un randament maxim posibil la un efort minim.

TEHNOLOGIA INOVATIVĂ

SF-1 este echipat cu un sistem inovator de transport cu un singur sens pentru schiuri. În robot, schiurile sunt fixate cu ajutorul unei tehnologii cu arc cu menținere redusă (fără vid). Sistemul inovator de alimentare de la Reichmann combină încărcarea ușoară cu o rată de ieșire constantă. Sistemul integrat de diagnosticare la distanță garantează cea mai mare disponibilitate a serviciului și producția continuă.

STRUCTURA MODULARĂ

Pentru un rezultat optim, puteți ajusta centrul de service individual la cerințele dumneavoastră. Puteți alege între diferite module de centură sau piatră.

Lungime
9400 mm
Latime
1150 mm - 2450 mm (cu module incarcare)modul
Inaltime
2500 mm
Alimentare
400 V, 3 PH/N/PE, 50 Hz
Putere
23 kW

S-ar putea sa-ti placa si

Produs adaugat la favorite
Produs adaugat pentru comparare