Reichmann Slope Master SK - deschis
Reichmann Slope Master SK
Reichmann Slope Master SK - deschis
Reichmann Slope Master SK

Robot Reichmann Slope Master SK

1080163

Slefuire cu piatra complet automata la cea mai inalta calitate: slefuirea si structurarea schiurilor se efectueaza intr-o singura operatiune pe piatra de 350 mm

Ascutire canturi laterale pe discuri ceramice si finisare oglinda canturi inferioare pe role gumate

Utilizare larga: potrivit pentru toate tipurile de schiuri si snowboarduri

Nu necesita folosirea unei punti pentru legaturi

Design compact pentru a economisi spatiu: SLOPE MASTER combina avantajele unui robot si o amprenta la sol extrem de mica

Eficient si simplu de folosit: efort minim de instalare si intretinere usoara

 

Slope Master SK combina noul robot Slope Master S si utilajul de ascutit canturi Reichmann DTS-U II RACE. Astfel obtineti procesarea automata a talpii si a canturilor la cel mai inalt nivel Reichmann. Pe de alta parte, proprietarii unui DTS-U II RACE isi pot upgrada utilajul intr-un robot automat pentru talpa si canturi. 

Cu Slope Master, profitati de un robot simplu, instalare rapida in atelier si mentenanta usoara. Service-ul devine mult mai atractiv!

SERVICE AUTOMAT PENTRU SCHI ȘI SNOWBOARD

Lasati SLOPE MASTER sa lucreze in locul dumneavoastra!

Cautati un utilaj automatizat care sa va usureze munca si sa ofere intotdeauna un service de inalta calitate, dar poate nu aveti suficient spatiu in atelier? Cu noul Slope Master, aceasta nu mai este o contradictie!

PROCESARE EFICIENTA

Piatra de slefuit extra-larga poate fi diamantata pentru schi alpin sau ski-jump, in doua zone, pentru slefuire si structurare. Pentru schi fond, pregatirea pietrei este posibila in trei zone: aplatizare, slefuire si structurare. Pregatirea pietrei in mai multe segmente economiseste timp si material.

OPERARE INTUITIVA

Noua interfata Dark Mode asigura o vizualizare optima a panoului tactil de control si operare rapida si intuitiva. Cu ajutorul noului simulator de structuri Patrich, puteti vizualiza si crea cu usurinta propriile structuri.

UTILIZARE LARGA

Noul SLOPE MASTER slefuieste schiuri si  snowboarduri de diferite tipuri, in mod automat, fara punte peste legaturi. Acest lucru face munca mai usoara si mai rapida. Nu exista nicio limita in ceea ce priveste lungimea schiurilor, astfel incat chiar si schiurile de sarituri extra-lungi pot fi lucrate eficient.

STRUCTURI CARE CONVING

Noul SLOPE MASTER, cu o singura piatra de slefuit, ofera o performanta si o calitate a serviciului comparabila cu un robot cu doua pietre. In plus, economisiti timp, bani si spatiu in atelier. Pregatirea schiurilor la cele mai inalte standarde va va convinge atat pe dumneavoastra cat si pe clientii dumneavoastra!

Lungime
4745 mm
Latime
1120 mm
Inaltime
1500-2200 mm
Greutate
1700 kg
Alimentare
400V, 3PH/N/PE, 50Hz, CEE 16A
Putere
8,2 kW
Volum rezervor apa
120+60 L

S-ar putea sa-ti placa si

Produs adaugat la favorite
Produs adaugat pentru comparare