Reichmann Profi B
Reichmann Profi B - Masina de Slefuit pe Banda - Rezervor si filtre usoar accesibile
Reichmann Profi B
Reichmann Profi B - Masina de Slefuit pe Banda - Rezervor si filtre usoar accesibile

Reichmann Profi B - Masina de Slefuit pe Banda

1068098

Cea mai noua masina Reichmann se prezinta intr-o forma moderna si ergonomica. Utilaj slefuire schiuri si snowboarduri cu banda cu 2 viteze de slefuire.

Pretul indicat poate fi ajustat in functie de oscilatiile cursului valutar sau a modificarilor de pret ale furnizorilor.

 

Polivalenta
Reichmann Profi B ofera utilizatorului posibilitatea de a efectua operatiunile de ascutire a canturilor si slefuire/finisare a talpilor schiurilor si snowboardurilor.
Optiunea « 3-parted » permite impartirea rolei presoare in trei parti amovibile si repartizarea precisa a fortei de apasare in functie de necesitati.

Compacta
Lipsa de spatiu fiind o problema des intalnita in ateliere, Reichmann a gandit un utilaj cu dimensiuni reduse, care ofera in plus posibilitatea de a fi lipit de perete.

Ergonomica
Presiunea exersata asupra schiului precum si ridicarea completa a rolei sunt de asemenea controlate printr-un sistem pneumatic care ofera rapiditate, munca fara oboseala si imbunatatire a rezultatelor slefuirii.

O simpla apasare de pedala comanda o usoara ridicare a rolei presoare, urmata de o coborare progresiva si amortizata pentru preularea in sarcina a schiului. Automatizarea acestui proces evita caderea brusca a rolei presoare si implicit denivelarile pe talpa schiurilor, precum si efortul neneglijabil al operatorilor pentru ridicarea manuala a acesteia.

Simpla
Panoul de comanda usor accesibil permite comutarea rapida intre operatiunile de slefuire si ascutire, modificarea vitezei de rotatie a benzii precum si pornirea sau ridicarea rolei presoare.
Datorita designului compact si simplu, Profi B este usor de intretinut si garanteaza fiabilitate la cel mai inalt nivel, cu costuri de intretinere la cele mai mici cote.
Filtrele de apa sunt complet vizibile si astfel usor de schimbat.

Lungime
1280 mm
Latime
790 mm
Inaltime
1230 mm
Greutate
420 kg
Alimentare
380 V - 3PH/N/PE - 50 Hz - CEE 16A 5-pin
Putere
3 kW
Dimensiuni Banda Slefuire
350x1500 mm
Dimensiuni Banda Ascutire
20x1200 mm
Volum rezervor apa
100 L

S-ar putea sa-ti placa si

Produs adaugat la favorite
Produs adaugat pentru comparare